VI HAR FLYTTAT TILL DROTTNINGGATAN 9. VÄLKOMNA!

Köpvillkor

Vår enskilt viktigaste uppgift är att du som kund är nöjd med ditt köp och känner dig välkommen till vår butik. Läs gärna våra köpvillkor för mer information. Har du ytterligare frågor är du självklart alltid välkommen att kontakta oss.

ÖPPET KÖP

Vi vill att du som kund skall känna dig nöjd med ditt inköp. Därför erbjuder vi 30 dagars öppet köp på krukor och tillbehör. Allt du behöver göra är att ta med dig kvittot och din oanvända vara.

KRUK OCH TRÄDGÅRDSVÄXTER

Garantin gäller för fleråriga prydnadsväxter, såsom träd, buskar, häckplantor, klätterväxter, barrväxter, rosor, fruktträd och bärbuskar.

Vår garanti innebär att du som kund skall erhålla en felfri växt som uppfyller de krav på sundhet, kvalitet och sortäkthet som branschens riktlinjer föreskriver. Garantin gäller även sortäkthet.

OBS! Kontakta alltid oss innan du tar upp växten från växtplatsen.

Mer om skötselråd, planteringstips, etc. hittar du i våra broschyrer, i vår växtkatalog eller här på vår hemsida.

Reklamationsanvisningar

Spara kvittot eller inköpsfakturan . Låt växten stå kvar på växtplatsen tills du rådgjort med oss. Vid reklamation ska inköpskvittot uppvisas.

Snittblommor, krukväxter och choklad

Blommor och choklad är färskvaror och enligt Distans- och hemförsäljningslagen gäller därför inte ångerrätt.

Självklart vill vi att du ska känna dig nöjd med dina blommor, och glöm inte att följa skötselråden för bästa och längsta hållbarhet. Eftersom blommor är levande ting så finns det alltid en risk för oväntad yttre påverkan, gällande hållbarheten. Skulle det hända att dina blommor inte håller inom ramen är du mer än välkommen att höra av dig till oss.

Reklamation gäller inte för skador som uppkommit efter köpet, t ex vilt- och vinterskador, och inte heller växter planterade i krukor eller lådor eftersom de då är betydligt mer utsatta.

När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om produkter, pris, fakturerings- och leveransadress. Är något fel i orderbekräftelsen ska du omedelbart kontakta oss via e-post till Kontakt@kungsorsbuketten.se

LEVERANS

Leverans våra normala leveranstider är 1-2 dagar. OBS! Beställningar lagda på helger skickas tidigast på måndagen efter.

Om förseningar i leveransen skulle uppstå (utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid) ska du kontakta oss på e-postadress: Kontakt@kungsorsbuketten.se

Priser

Alla priser i butiken anges i SEK och alla priser är inklusive 25% moms. Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset.

ÖVRIGT

I enlighet med distansavtalslagen måste du som handlar vara över 18 år. Om du handlar i en annan persons namn eller använder annan persons personnummer utan dennes medgivande, och detta innebär ekonomisk eller annan skada för Kungsörs Buketten AB, kommer detta att polisanmälas.

Som kund hos Kungsörs Buketten AB ger du oss rätt till att använda bilder innehållande våra produkter som publicerats på sociala medier och övriga webbplatser. Innehållet på Kungsörs Buketten får inte kopieras, användas eller publiceras utan Kungsörs Buketten ABs tillåtelse.

FORCE MAJEURE

Händelser som naturkatastrof, krig, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter samt likvärdiga händelser utanför vår kontroll, vilka ej kunnat förutses, ska hänföras till force majeure. Det innebär att Kungsörs Buketten befrias från sina förpliktelser att fullgöra ingångna avtal.


KUNGSÖRS BUKETTEN

Drottninggatan 22, 73631 Kungsör

0227 – 220 44, 070 – 781 00 30
kontakt@kungsorsbuketten.se

Orgnr. 559260-1453


Kungsörs Buketten

Drottninggatan 9, 73631 Kungsör

0227 - 220 44, 070 - 781 00 30
kontakt@kungsorsbuketten.se

Följ oss gärna på
sociala medier

@kungsorsbuketten

© 2021 Kungsörs buketten | KöpvillkorSekretess & integritet

Webbdesign: Underbase Media AB

Varukorg